برای رسیدن به قله باید با چالش مواجه شوی. نقشه راه رسیدن به قله را به همراه داریم. راهنما هم پیش رو در حال حرکت و رفتن به سمت قله است و فقط می ماند حرکت.
برای رفتن به مسافرتی ساده، افراد خانواده، یک سری چالش ها را از قبل پیش بینی می کنند و برای رفع و یا تخفیف آن اقداماتی را انجام می دهند، حال آن اقدامات می تواند فراهم کردن وسیله ای باشد یا هر چیز دیگری.
انقلاب در این چهل سال هر روز از سمت دشمنان داخلی و خارجی با مشکلاتی مواجه بوده و در صدد رفع آن برآمده و هر کس به جایگاه امروز ما در دنیا از با نگاه منصفانه بنگرد خواهد گفت که ما در رسیدن به قله موفق بوده ایم.
کسی که خود را برای فتح قله ای آماده کرده نمی تواند سقوط بهمن را در نظر نگرفته باشد، نمی تواند فشار هوا را نادیده بگیرد. اگر چنین باشد این شخص اصلا فتح قله و کوه نوردی را درک نکرده است. انقلاب اسلامی و قله ای که امام خمینی رضوان الله و مقام معظم رهبری در نظر گرفته اند آن قدر عظیم و رفیع و پر از اتفاقات است که بدون آمادگی امکان فتح وجود ندارد.
نمی شود که به فکر نابود کردن نظام سلطه و آزادی مردم جهان از چنگال مستکبران بود ولی جایی برای دشمنی دشمنان سرسخت باز نکرد. برخی ساده لوحانه و یا از روی عمد تمام مشکلات داخلی را به نظام وصل می کنند و علت برخی زمین خوردنها را مکتب فکری اسلام می دانند. اینها همان کسانی هستند که در صف نانوایی و یا هر جایی که ذره ای رعایت حقوق مردم نیاز است با اشاره ای و یا دوز و کلکی بدون نوبت کار خود را پیش می برند و آنوقت می گویند مملکت فلان است و فلان.
آنچه در مملکت ما در حال وقوع است را به چند دسته تقسیم کنیم. دسته اول مشکلاتی است که مستقیم از ناحیه دشمن در حال وقوع است. مانند ترور حاج قاسم، جنگ های نرم افزاری و ... دسته دوم معظلاتی است که از سمت منافقین در حال اتفاق است، کسانی که در لباس خودی، به بالاترین مراکز تصمیم گیری رسیده اند ولی نیروی اصلی دشمن به حساب می آیند. دسته سوم افراد با تقوای بی کفایت هستند که به فرموده شهید چمران اینها بی تقوایند که بدون تخصص در چنان جایگاهی قرار گرفته اند. این افراد صدمات جبران ناپذیری می زنند. دسته بعد متخصصین بی تقوا که هر روز در حال اضافه شدن می باشند، نمونه اش فراوان است. از پزشک گرفته که جان مردم برایش پشیزی ارزش ندارد تا مهندسی که برای پول بیشتر دست به هر کاری می زند...
دستورات اسلام تماما این افراد را مذمت کرده و استفاده از آن ها را با شرایط خودش بیان داشته است. نمونه تاریخی آن استفاده امیرالمومنین از زیادابن ابیه. آنهایی که نظام اسلامی را محکوم می کنند به ناکارآمدی چیزی از اسلام نمی دانند وگرنه نمونه های مدیریتی فراوانی در تاریخ وجود دارد که 5 سال حکومت امیرالمومنین از درخشانترین آن دوره هاست.
ادامه دارد.