هیچ وقت یک کتابخوان را تهدید نکن
دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۳۹۷، ۰۱:۴۰ ب.ظ
ساعتهای زیادی را در فضای مجازی مشغول کسب علم هستیم و همین اطلاعات پیوسته و نظام مند باعث شده نرخ حضور در دانشگاه ها با کاهش شدیدی مواجه شود .
به طور منظم در کلاسهای برنامه ریزی شده کانال های عضو شده شرکت نموده و مباحث ارزشمند ارائه شده را با دوستان خود به اشتراک میگذاریم . لذت حضور اول وقت در کلاسها به قدری زیاد است که خواب شب را از چشمانمان میگیرد و دلهره جاماندن از بقیه دوستان کابوس شبهای ما میشود .
به قول ارشیا در فیلم کاتیوشا: به کجا داریم میریم ما !!!
قبل از نماز، بعد از نماز، قبل از ناهار، حین ناهار، بعد ناهار، قبل خواب، بعد خواب و ... همه جا این مجازیِ به شدت وقت تلف کن همراه ما هست و لحظه ای از حضورش آرامش نداریم .
مدیران با سواد (شما بخوان بی سواد)مجازی که کاری غیر از کپی و پیست کردن مطالب تکراری ندارند و وقتی در مواجه با سوالی هنگ میکنند به کانال دیگری ارجاع میدهند که آن هم کپی شده است و این سلسله سند های معتبر (شما بخوان نامعتبر)کار را به جایی رسانده که همه خود را عالم به علم رجال فرض می کنند .
چرا از کتاب فاصله گرفتیم ؟
(مطلب زیر پاسخ به سوال مطرح شده نمی باشد)
یادش را گرامی میداریم زمانی را که با کسی بحث میکردی و منابع خبری اش کتب معتبری بود که در افتادن با آنها همانند گلاویز شدن با غول هفت سر بود و نتیجه این مباحثه چیزی جز تخریب نبود .
ذهنی که پر است از اطلاعات بهم پیوسته نظام مند ، مانند قلعه ای است که فتح آن دشواری هایی را دارد که فرماندهان جنگ میدانند .
تلاش برای به زانو درآوردن ذهن نظام مند مانند خلق انسان است که جز برای خدا ممکن نیست .
اولین معظلی که امروز فارق از مباحث ارائه شده در سایت ها و نوشته های موجود به آن میشود پرداخت جزیره ای شدن مغز کاربران فضای مجازی است .
جزیره هایی که هیچ راهی بهم ندارند و حلقه اتصالی بین آنها وجود ندارد و مانند سیاره هایی در دو کهکشان عمل میکنند .
ادامه دارد...
پ.ن :
منظور از فضای مجازی در این پست، پیام رسان تلگرام است