همیشه برای من سوال بوده که چرا مسئولین سمت کتاب نمی روند و در برهه ای از زمان صرفا بر اساس تجربیات خود عمل می کنند. این سوال آنقدر در ذهنم ماند تا به مرز پوسیدگی رسید و حالا بعد از مدتها به جواب آن رسیده ام.
خستگیت بخوره توی سرم
یکی از دلائلی که مدیران کمتر به سمت کتاب میل پیدا می کنند خستگی است. سند نوشته نیز خودم می باشم. از زمانی که به عنوان ... انتصاب شده ام بشدت سرم شلوغ شده و حتی گاهی فرصت ندارم خانواده را برای تفریح بیرون ببرم. آقا مصطفی از عبارت "دوردور" به عنوان تفریح بیرون از منزل با ماشین استفاده می کند. از صبح که رختخواب مبارک را ترک می گویم تا انتهای شب درگیرم، هم درگیری فیزیکی و هم درگیری فکری. حالا فیزیکی را می شود سپرد به دیگری ولی چاره ای برای درگیری فکری وجود ندارد و همین می شود بزرگترین عامل خستگی و بی تمایلی به کتاب.
برنامه ریزیت تا به حال چند تا کشته به جا گذاشته داداچ!!!
در دین مبین اسلام داریم که مومن در ابتدای روز زمانی را می گذارد برای مشارطه، یعنی به خود می گوید در ابتلائات بوجود آمده چنین می کنم و چنان، حال شما نگو مشارطه بگو برنامه ریزی. بعد از مشارطه نوبت مراقبه است و شما تلاش می کنی به آنچه با خود شرط بسته ای عمل کنی و در واقع این می شود عمل به برنامه ریزی، و در انتهای روز نوبت محاسبه است. محاسبه یعنی یک حسابرسی دقیق که مو لای درز آن نمی رود. برنامه ریزی کرده ایم، به برنامه ریزی جامه عمل پوشانده ایم و حالا نوبت رفع معایب و پیدا کردن نقطه ضعف ها و نقاط روشن قوت است.
مدیران برای خود در برنامه روزانه جایی برای کتاب باز نکرده اند. اگر به کتاب به عنوان مشاور و راهنما و همکار نگاه کرد امکان ندارد جایی را برای آن در نظر نگرفت.(این مبحث ادامه دارد.)
پرتی زیاد داریم!!!
بعد از اینکه مسئولان نامحترم و ضد آزادی اینستاگرام مرا از داشتن صفحه ام محروم کردند که دلیل آن جای بسی تامل دارد، زمان خالی زیادی را پیدا کردم. حالا نیازمند به فکر بودم. چرا بایداینستاگرام مرا بیرون کند و خودم توانایی کندن از آن را نداشته باشم. تلگرام و کانال های رنگ و وارنگ آن بماند.
سوال: چقدر از زمان شما صرف فضای اینستاگرام و تلگرام می شود؟ آیا این زمان را نمی توان برای کار بهتری گذاشت؟ آیا حضور ما در فضای مجازی مفید است؟ آیا ما به عنوان افسر جنگ نرم عمل می کنیم یا سرباز خط مقدم دشمن؟
بنده هم شخصا وقتی درگیر کار می شم، اگر هم بخوام نمی تونم مطالعه داشته باشم. بهرحال مطالعه کردن نیاز به انرژی داره! شاید یکی از دلایل پایین بودن میزان مطالعه توی کشور هم همین باشه. بنده های خدا مردم از بس دغدغه دارن و درگیر کار هستن چطور بخوان به مطالعه بپردازن؟
در مورد سوالتون خدا رو شکر نه فعالیتی توی اینستاگرام دارم و نه تلگرام. از دار دنیا یه ایتا دارم و یه واتس اپ که ایتا برای مشاهده چندتا کانال هست که دوستشون دارم و واتس اپ هم بیشتر کاری هست. با این حساب از خودم خیلی ناراضی هستم، خیلی وقتامو هدر می دم.
حضورم هم تو فضای مجازی مفید نیست!! از سوال سوم هم می گذرم :|